Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Äntligen Lördag!

Publicerad 2009-11-21 14:32:05 i Allmänt,

Fy fan vilken vecka...

Fick tillbaka Didaktiktentan i torsdags. Tre kompletteringar av fyra möjliga...ganska bra gjort. Inte. Snacka om att man kände sig som en sopa när man såg resultatet. Men jag kan ju iallafall trösta sig med att typ 80% av klassen fick kompletteringar. Jag gillade Maddes kommentar till läraren... "Då måste det vara eran undervisning som det är fel på när ett sånt högt antal fick kompletteringar". GO Madde! :)

Det va en riktig skitlektion på förmiddan i torsdags också. Geobräden och gummisnoddar satt vi och lekte med i två timmar! Kan ju inte direkt påstå att det gav mig så mycket...

Men nu är det äntligen Lördag! Va och hälsade på på jobbet i förmiddags. Jag hade till och med bakat en mjuk pepparkaka som jag tog med. Den ställde jag mig o baka vid 8 imorse. De va till o va pigg.
Sen mötte jag Robban nere på Galaxen så blev det en timmas träning. Och sedan for vi hem o eftersom solen sken rakt in i lägenheten och avslöjade dammet på golvet va de inte mer o göra än o dammsuga och torka golven.

Så nu är det gjort o nu har jag en timmes vila och slappande till förfogande. Ska väl sitta här vid datorn en sväng o kika runt sen blir det o kolla tv lite. Ska bort till Hörfel sen så ska hon fixa mig i håret.

O min nya klänning ska jag inviga ikväll också :)


Geobräde med gummisnoddar                   Lite origami skulle vi hålla på me också...
 

Så här fina saker gjorde vi på lektionen... Ja o Marielle gilla våran huvudlösa gubbe... :)

Ge mig lov!

Publicerad 2009-11-16 21:46:35 i Allmänt,

Nu befinner sig motivationen verkligen på botten! Det känns som om skolarbetet tar över hela min vardag. Vet inte riktigt när jag ska få möjlighet att börja leva igen. Träningen och mitt sociala liv blir lidande.

Har en sjukling här hemma också så det underlättar ju inte heller i alla vardagssysslor som ligger på väntelistan och just nu blir totalt åtsidosatta.
Detta gör även att jag känner mig ständigt irriterad. Att hela tiden känna att det finns en massa måsten som jag behöver ta itu med. Några minuter för avkoppling ligger inte på schemat just nu. Min sömn blir påverkad också. Har märkt att jag känner mig fortfarande inte utvilad när jag vaknar på morgonen. I går sov jag till 10.40! Ändå somna jag fort som en A-lagare på parkbänken i sommarvärmen.

Nä jag säger då de...ge mig lov. Jag vill bara känna mig avslappnad och tillfreds med livet för en gång skull...

          "Den som gör sig kvitt en idiot har gjort ett gott dagsverk"
                                                                 - Franskt ordspråk


Ojdå

Publicerad 2009-11-05 17:35:03 i Allmänt,

Nu var det riktigt längesen som jag uppdaterade denna blogg. Det har varit sjukt mycket senaste tiden så den fria tiden som jag har haft mellan skola, träning och pluggande har helt enkelt gått åt att bara vara.

Skolan är otroligt jobbig nu. Känns som om det inte gör annat än cirkulerar tal, siffror, ekvationer och allt där till, i mitt huvud just nu...

Ska bli så otroligt skönt när det blir den 17 december och jag kliver av bussen här hemma i stan för att inte åka tillbaka på 3 hela veckor!

Har iallafall fått tentaresultatet från den första tentan, och den klarade jag galant! Nu återstår det att se hur det den andra tentan gick. Svar på det får jag nästa vecka.

Jag jobbade i Björneborg igår. Gud va kul det var att få träffa alla barnen igen. Både de gamla bekanta ansiktena, samt de nya små pluttarna i Förskoleklassen. Det var där jag va under dagen och det gick jättebra. Min handledare kan vara stolt över mig :)

Nu är det alldeles snart dags att sticka iväg till gymet. Jag hoppas att det inte kommer vara lika knökfullt med folk idag som det var i tisdags. Då var det ett gympass bara att försöka komma fram till de olika maskinerna...

Jahapp...då var det dags att sticka... snälla snälla Motivationen...det är dags att komma fram nu!

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela