Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Trött, tröttare, jag..

Publicerad 2011-11-30 07:01:33 i Allmänt,

Tycker det är jobbigare än vanligt att gå upp på morgonen nu för tiden. Man känner kylan som tränger in genom huset och man hör blåsten utanför. Och ännu är det ändå ingen riktig vinter än. Kanske blir det bättre om det kommer lite snö så det blir ljusare men samtidigt är det skönt med bar mark! Men vädret är allt bra konstigt. Det har varit första advent och inte en snöflinga har ännu täckt marken. Hur många dm snö hade vi vid den här tiden förra året?

Längtar till februari. Då ska vi flytta och äntligen har vi hittat en lägenhet i rätt kvarter! Kommer ha mor och far och mina systrar ca 100-150 m ifrån mig :)

På söndag kommer lillebror hem från Australien. Egentligen skulle de varit borta ända till slutet på mars men det har krånglat för dom med jobb så de kommer hem tidigare. Och jag klagar inte! :) Tycker iofs lite synd om dom och jag blir förbannad på visitoz som inte har hjälpt dom mer! Så dom är absolut inte att rekommendera till någon!
Nej de är bättre att Martin och Josefin åker till Norge och jobbar istället. De är närmre :)

Snart är det dags för jobb. Sen efter klockan fyra så ska jag njuta av att vara ledig ända till och med måndag! :)

Nästan lite sugen på att börja packa...eller är det lite tidigt kanske? :)

Blogga via iPhone

Publicerad 2011-11-06 22:10:22 i Allmänt,

Hittade precis en app till mobilen som gör att jag enklare kan blogga via den. Just nu verkar det ju fungera och det passar ju bra dom gånger när datorn är upptagen eller jag helt enkelt inte är hemma och vill fördriva tiden med något.

Inte så mycket har hänt den senaste tiden. Varit sjuk flera gånger annars e det som vanligt. Jobb, jobb och åter jobb. I torsdags var jag och Josse på zumba och det var nog 3:e gången jag testade. Grymt kul och det blir att gå på torsdag igen. Hoppas på att få mer ork och att dra igång ordentligt med träningen igen.

Nej nu får det bli att mysa ner sig i sängen och njuta av att jag är ledig imorrn :)

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela