Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Härlig dag

Publicerad 2012-10-26 21:39:47 i


Igår va jag och systrarna i Karlstad. Hade jättemysigt! Handlade en hel del. Mest till Ebba såklart :) blev även två julklappar till henne :) Jag köpte en skjorta till mig själv för 400kr (!) har nog aldrig betalat så mycket för en skjorta men nöjd är jag! Blir att ha på sig den på lördag kväll när jag ska ut med brudarna :)

Idag har varit en superbra dag! Jag och Ebba gick hemifrån vid 11:45 ner till stan och kom hem runt 16:45. Va på stan med Hörfel och Hugo. Gick runt i affärer och åt lunch. Ebba vaknade när vi hade ätit klart och satt och drack kaffe. Direkt började jag oroa mig men det var helt i onödan! Hon satt med och var jättenöjd :) sen somna hon snällt i vagnen och fortsatte att vara lika lugn. Hon krånglade lite förut men tycker ändå att det är en stooooor förbättring!

Nu sover Ebba, hon somna utan några som helst protester, och nu ska jag och min karl mysa med en film :)

Ojdå..

Publicerad 2012-10-24 20:01:59 i Allmänt,

 
Nu har jag varit så där dålig igen på att uppdatera! Men jag har helt enkelt inte lika mycket tid längre och de stunder som Ebba är nöjd så grejjar jag oftast med annat :)
 
Började förra veckan men LCHF-inspirerad kost. Alltså inga kolhydrater. Jag äter inget som innehåller mer än  g kolhydrater/ 100 g. Det har gått riktigt bra! Iallafall denna veckan :) Stod tom och bakade kladdkaka med after eight-fluff och jag höll mig från att smaka. Lunchen idag bestod av köttfärslimpa fylld med en blandning på mozzarellaost, creamcheese, rökt skinka. Till de hade jag rivna morötter och keso. Tar gärna emot lunch och mellanmålstips från kunniga! :) Känns som att jag redan har idétorka :) Har gett mig f*n på detta nu så jag hoppas att motivationen fortsätter i lika starkt skick! Har även börjat med flera långa promenader i veckan för att sakta men säkert komma i form. Sen när kroppen känns som sig själv igen så får det bli att börja besöka gymet.
 
Ebba är som vanligt. Alltså glad, pigg och väääldigt med. Hon har dock ett temperament och inget tålamod alls när hon sätter den sidan till :) Det är fortfarande så att hon ibland krånglar när hon ska somna men det går över ganska fort. Däremot har hon blivit ännu mer "ryckig" och lättskrämd vilket resulterar i hjärtskärande gråt och mungipor ända ner till knäna. Men även då går det ganska lätt att trösta henne.
 
Nej nu ska jag passa på att ta ett lugnande bad när Robban är ute och går med Ebba :)
 
 
 
 
 

Oj

Publicerad 2012-10-11 12:51:22 i

Va ett tag sen jag blogga nu. En liten uppdatering :)

När den mjölkfria ersättningen va slut tyckte vår barnmorska att vi skulle gå tillbaka till den gamla för att se om den nya verkligen gjorde skillnad. De gjorde den! Va tillbaka till de gamla vanliga igen med mycket skrik. Så i fredags prata jag med BVC och de skulle få tag på läkarn som skulle skriva ut recept på ersättning. Tyvärr fick hon inte tag på läkaren så nåt recept hann vi inte få innan helgen. Men gick och köpte en burk själv. 210 spänn för 1 burk! I måndags hade receptet kommit in och fick betala 120 kr för 6 burkar!!!
Nu börjar dr sakta men säkert att bli bättre igen :)

Va iväg på bilbingo i söndags med Kickan igen :) tyvärr ingen vinst :(

Har sovit hos syster blond två nätter denna vecka. Micke är på älgjakt så då är det tradition att sova över iallafall en natt. Ebba har ju självklart varit med hon också :)

Tut tut!

Publicerad 2012-10-01 18:16:28 i Allmänt,

Va ju till marken i lördags och vädret var ju inte direkt på vår sida. Blev en vääääldigt snabb genomgång av marknadsstånden då det började ösa ner regn. Köpte en t-shirt till Robban och en body till Ebba. Sen så blev det lite marknadsgodis också :) Ebba fick även sin första ballong utav moster Jenny :)
 
 
Igår va jag med Angelica till Östra Deje och spelade bilbingo! De va första gången jag gjorde det men inte hade jag någon nybörjartur för de! Men det va riktigt kul. Får de absolut bli fler gånger :)
Kändes väldigt skönt att åka iväg själv med en kompis och hitta på nåt. Samtidigt var det ju jobbigt och vara ifrån Ebba så länge men jag tror att det är nyttigt! Det va iallafall längesen jag skrattade så mycket. Speciellt när tutorna skulle testas! :D
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela