Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Flytt o jobb

Publicerad 2009-07-26 22:30:41 i Allmänt,

Jahapp då har man flyttat nu då. Flyttade in i torsdags o det känns helt underbart. Skulle helst av allt bara vilja vara hemma o ställa iordning allt men har jobbat hela helgen. Han dock med en hel del i fredags när jag var ledig. Grejen är ju också den att jag låter ju inte Robban ställa saker o ting hur som helst så det är ingen idé att han ens försöker :)

Inget direkt nytt om Rasmus. Verkar iallafall som att det är igång med Tingsrätten o så nu men det verkar som om det kommer ta tid detta. Som tur är så börjar skolan snart och förhoppningsvis måste han skcikas hem till oss då.

Känns för jävligt, hela situationen. O jag börjar misstänka att de anar nåt på jobbet. För så mycket som hon frågar om Rasmus just nu, har hon aldrig gjort. Men jag orkar verkligen inte berätta hur det ligger till. Det blir sånt evigt tjat då från flera håll. Om hur man ska göra o vilka chanser man har och än de ena o än de andra. Det finns nämligen en expert där som vet precis hur allt är. Det kvittar vad det är så kan han allt, om han får säga det själv. Ingen skulle kunna göra något lika bra som han. Usch, känner hur irritationen tar över mer och mer.
I början av sommaren kändes det väldigt bra att få jobba o slippa skolan ett tag. Men mina åsikter har ändrats ju mer jag spenderat tid där. Inser varför jag tog tag i att börja studera :)


Nej nu ska jag gå o lägga mig. Jobb imorgon igen... Längtar nu till den 9 augusti då jag gör sista dagen o har två veckor ledigt innan skolan börjar :)

Denna j*vla väntan...

Publicerad 2009-07-17 11:28:10 i Allmänt,

Angelica träffade Rasmus, Marlene o Jimmy i stan häromdan. De hade varit till familjerätten och pratat med dom. Så nu vet vi att de rör på sig iallafall, för det är familjerätten som tingsrätten satt ut som medlare. Men det är så otroligt jobbigt o bara gå o vänta! Vill att det ska vara klart nu...
Men Rasmus var tydligen inte sig själv. Inte lika glad o sprallig som han är annars. Puckona där borta har väl hjärntvättat honom...

O mitt upp i allt ska de börja krångla för Robban o försäkringskassan... suck... Blir så trött på detta..

En ljusklimt är iallafall att vi kommer antagligen att flytta redan nästa vecka :) På måndag är besiktningen av lägenheten så om allt går som de ska kan vi nog börja köra grejer på tisdag. Gött de ska bli o slippa det här mögelpalatset.
Jag har redan börjat inreda lägenheten i mitt huvud.

Ska till IKEA på måndag också :) Ska köpa ett databord o sen lite småplock. De blir o åka till IKEA lite senare sen i september när man vet precis hus lägenheten ska se ut..

Så nu är det bara att kasta ner det mesta i kartonger o svarta säckar. Är dock lite orolig hur mina tomatplantor kommer fixa transporten. För nu när jag äntligen har fått tomater på dom o en faktiskt börjar bli röd, kan jag ju inte kasta dom :)

Nä nu är det dags o fixa fejset o dra ner på stan...


Packning..

Publicerad 2009-07-10 08:56:44 i Allmänt,

Igår drog vi igång ordentligt. Nio flyttkartonger packades och mycket slängdes. Det blir att åka till tippen snart. Fy fan va mycke skit man drar på sig. En del kartonger var till och med redan fyllda med sånt som ska slängas, antagligen vid förra flytten men det blev istället att de fick en plats i garderoben för att kastas nästa gång istället. Ska försöka se till så att man har lite mera ordning nu i nya lägenheten. O det utrymme som skulle kunna användas som en "skitgarderob", kommer istället bli min egna "walking closet" :)

Idag kommer mamma o systrarna bort för att kolla på kläder som jag rensade ut i april plus en massa gamla tygbitar som ska föreställa gardiner och påslakan.

Nu har jag spenderat morgonen med att kolla på Greek. Har fastnat mer och mer i den serien, som egentligen verkar rikta sig mer mot 15 åringar. Antar att vi alla har en fjortis inom oss som kommer fram då o då :)


Inget nytt om Rasmus, eller från honom heller. Vi bara går omkring och väntar. Det ligger nu på Tingsrätten att gå vidare med det de har. Sen hur de gör o hur lång tid det tar, har ja inte en aning om. Känns så jävla svårt att bara sitta o vänta. Skulle helst åkt över och hämtat hem honom för längesen, men det skulle inte se bra ut för oss. Vi håller oss inom de lagliga ramarna, och misstagen får Jimmy o Marlene stå för...


Hehehe...så söta så. Detta är på High chaparall

På jobbet

Publicerad 2009-07-07 20:23:33 i Allmänt,

Ja då sitter man här o har precis skrivit klart det som behövde kompletteras på de senaste skolarbetet. Ibland e de allt bra snälla här, som låter en ta med datorn o skriva arbete för att slippa göra det hemma då det är annat som behöver göras. Så nu är det klart, men om det blir godkänt det vet man ju aldrig.


Inget nytt på Rasmusfronten. Jag har verkligen inget tålamod. Vill bara att det ska vara klart...


Nu längtar jag till helgen. Ta några öl på lördag o bara må gött... Känns som att alla sådana stunder behövs just nu...

Ingen träning blev de idag heller...jävla delade turer som förstör. Eller så kan det vara hos mig problemet ligger men det är mycket lättare att skylla på jobbet :)


Måndag...

Publicerad 2009-07-06 19:51:13 i Allmänt,

Ingenting nytt från Rasmus... Men nu är det igång. Brevet till Tingsrätten är skickat från advokaten. Så nu är det att bara att vänta...

Har umgåtts med syrran o barnen idag. Skönt att dom är hemma igen så att de kan uppmuntra en. William är bara för underbar nu. Han pratar hela tiden och vad han säger har man så gott som ingen aning om. Ett antal ord går att urskilja men för tillfället så låter han mer som en fransman än en svensk :)

Skön vecka detta blir. Jobbar bara tisdag och onsdag. Sen blir de o ta tag i flyttpackningen. Syster röd ska komma med flyttkartonger på onsdag. De är ju bara tre veckor kvar tills vi flyttar. Oerhört gött ska de bli. Roligast blir o inreda :)

Dagens träning bestod av den vanliga motionsturen med syrran o 50 minuters pilates. Pappa fick despans på grund av poolbygget. Gött de ska bli när de e klara med det.


Dit ska jag ta Rasmus när han kommer hem. För han kommer hem. Att tänka nåt annat vore omöjligt. Han hör hemma hos oss....



Ett samtal...

Publicerad 2009-07-05 19:10:27 i Allmänt,

I torsdags ringde Rasmus... Rösten var hans...men det lät som en annan person...

Det enda han sa var att han skulle flytta till Marlene... han lät inte som sig själv... utan som om de hade suttit o sagt till honom va han skulle säga. En gång lät han som sig själv...när han berättade för Robban att han hade lärt sig flugfiske.
Jävla idioter! De fattar inte hur mycket de förstör honom!!!

Fan va jag saknar honom...

Men nu är det snart måndag och denna veckan som kommer skulle advokaten komma tillbaka o kontakta Tingsrätten. Det är bara o hoppas att det går bra. Att det slutar med att Rasmus kommer hem till oss. Känns som om jag snart åker o hämtar honom.

Han ska inte vara hos dom! De är inte bra för honom. Det skulle sluta med att han blir lika smart som Jimmy...

Ibland vore det bra om det fanns ett barnkort. Precis som ett körkort fast man var tvungen att ha det för att få ha barn...

Då vet jag två personer i Edsvalla som inte skulle ha en chans...


Saknar min gubbe...

Åska

Publicerad 2009-07-01 16:51:07 i Allmänt,

Jävlar vilka blixtar jag såg förut. Satt ensam på Mammas o Pappas altan och kikade ut. Man verkligen såg blixtarna klart och tydligt och inte bara som ett blänk på himmlen. Häftigt va de o de känns grymt gött nu ute.

Ledig idag...skönt som f*n. Imorrn med, sen blir de jobb freda, lörda o sönda :( Men men...blir o ta igen de man missar nästa helg istället.
De känns som om jag inte vill vistas hemma. Försöker att hela tiden ta mig iväg någonstans för att inte bli påmind om allt som måste göras inför flytten...
Sen så blir det så mycket enklare att inte bara spendera en massa tid o tänka på hur Rasmus har de om man har nåt att göra hela tiden...

Träffade Jompa o Agnetha igår...de lider mycket av detta de också. Agnetha tyckte vi skulle åka över, bara för o se om han mår bra. Men det kan vi inte göra. Chansen att Robban kan hålla sig lugn i ett möte med Jimmy är minimal och det skulle bara kunna sluta på ett sätt...

Så det är bara för oss att vänta... ha tålamod...


Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela