Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Underbar helg

Publicerad 2009-09-29 15:26:17 i Allmänt,

Rasmus kom som han skulle i fredags. Jag va barnvakt till kl 16 så jag kunde inte vara med o möta honom vid bussen. När jag kommer hem kliver jag in i en komplett lägenhet. Hela atmosfären kändes annorlunda tack vare att Rasmus hade kommit hem. Fick en bamsekram och jag ville inte släppa taget.

Fredagen fortsatte med smilebanden uppe vid öronen. Fick trevligt besök av Jompa o Agnetha. När de hade åkt ringde Rasmus runt till kompisar och tillslut for han upp till Bygget.

Lördag åkte vi till Åtorpsmarken. Fanns sååå mycket man skulle ha kunnat handla. Men jag överlät handlandet till Rasmus :) Han fixade det bättre än mig :)
Vi hade tänkt gå på bio på lördag kväll men när jag kom hem efter handbollsmatchen kom Rasmus fram, satte sig på knä o frågade om inte Robin kunde få sova över. O vem kan säga nej till nåt sånt?

Hela helgen löpte på, och alldeles för fort gick den. Kände att jag inte va redo att släppa honom när det var dags. Men nu kommer han hem varje helg och jag längtar redan efter att det ska bli fredag!


        "En idiot finner alltid en ännu dummare som beundrar honom"





Mina tankar, mina åsikter, mitt val att skriva!

Publicerad 2009-09-24 16:26:03 i Allmänt,

En fågel viskade i mitt öra att tydligen är det några som stör sig på vad jag skriver här på bloggen. Men nu är det som så att vi har något i Sverige som kallas för yttrandefrihet. Och sen så är det faktiskt som så att det jag skriver, är mina åsikter kring den nuvarande situationen och det är det ingen som kan ta ifrån mig. Om det är någon eller några som stör sig, skit i o läs min blogg då! Det är ju heller inte som så att det som jag skriver är lögner, sen om jag kanske missuppfattat något så visst, men rätta mig då.

Först började jag fundera på om jag kanske skulle sluta blogga ett tag, men nej, varför skulle jag göra det för? Jag skadar ingen med det jag skriver, bara säger sanningen om de uppfattningar jag har fått.

Rätta mig om jag har fel, men står det bara ord mot ord, så är det självklart att det är mitt som vinner!


                                  "Det finns inget värre än aktiv dumhet"
                                                                                
- Goethe

Nu räcker det

Publicerad 2009-09-03 19:43:12 i Allmänt,

I lördags var det fest och visst var det kul, när vi satt hemma hos oss. Men när vi sedan gick ner till stan för att infinna oss i öltältet kändes det som om det lika gärna kunde kvitta. Promenaden till öltältet slutade med att en kvinna  som helt enkelt var för full, bestämde sig för att klappa till en av mina kompisar för det var något som inte passade henne.  Och nere vid öltältet kändes allt lite tattaraktigt. Folket, musiken och hela stället gav mig en känsla av lågbudget. Efter att ha druckit upp bar det iväg till Mastis istället. Och det är nu som jag känner att det verkligen inte va värt det. Där inne möttes man av ännu fullare folk, eller folk kanske är fel benämning på dessa varelser. Nykläckta 18-åringar kanske är det ord jag söker. Gick hemåt och på vägen satte vi oss på en parkbänk, jag, Robban o Jejje och pratade om livets innehåll.


Men det är inte värt det. Kasta ut pengar på något som inte känns kul längre. Det går åt massor med pengar, hälsan försämras och därmed träningen. Ork att vara aktiv finns över huvud taget inte kvar några dagar efter och det påverkar även skolan och alla arbeten som hör där till. Ångest för att det har blivit en massa dumt fyllesnack och relationen sätts på spel. Nu får det vara nog! Jag tänker absolut inte vara en av dom som riskerar sitt förhållande bara för att få i sig alkohol och vara full en kväll.

Nu kanske det är många som tänker att man behöver inte dricka sig full. Kul för er säger jag då. Men jag är inte en sådan person som har den självdiciplinen att sluta vid rätt tillfälle.  Fel på mig kanske ni svarar då, och visst, så kanske är fallet. Jag ska inte säga att jag aldrig kan göra det, men oftast går det för fort när jag dricker och jag hinner inte riktigt känna efter när gränsen är nådd. 
Men jag tror också att alkoholen har på något sätt gjort det lite lättare att släppa all annan skit som ligger i bakhuvudet och gror hela tiden. Men jag har insett nu att det är inte den rätta vägen.


Jag ska nu för en tid framöver ta hand om mig och det som är det viktigast... min o Robbans relation...

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela