Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Inne på 27:e året

Publicerad 2011-03-20 16:57:51 i Allmänt,

Igår kom Mamma, Pappa, Systrar och bror och syskonbarn och firade mig. Det var en väldigt trevlig eftermiddag/kväll och jag är jättenöjd! Fick presentkort, bl.a. på Gröna lyktan så nu blir de att boka in en tid för massage. Bjöd på porterstek vilket jag tillagade för första gången. Det blev supergott! Så gott att till och med mamma sa att den var godare än hennes! De blev så gott så jag gjorde iordning det idag med :)

Idag har Josse och Thuva o Thilde varit här och vi åt mat och glass med maränger, chokladsås och strössel. Thuva sjöng för mig också :) Pluttarna åkte till Hällefors idag :( Kändes grymt jobbigt. Hoppas dom inte blir kvar där länge och att dom och deras mamma kommer hit snart!

Soffbordet som jag införskaffa mig är målat och klart :) Grymt nöjd! Nu är det bara stolarna kvar och dom fixar Robban till på jobbet! Börjar känna mig riktigt nöjd med vardagsrummet. Men jag antar att det kommer ta en månad sen vill jag göra om det igen. Tur att det är lätt att göra och att jag tycker det är kul :)

Nu ska jag avverka resten av kvällen i soffan och titta TV :)




"Det enda sättet att leva länge är att åldras"

Vårkänslor

Publicerad 2011-03-15 09:28:03 i Allmänt,

Vaknade av att solen sken genom gardinen och fick ett leende på läpparna. Det är konstigt vad mycke lite sol kan göra för att humöret ska bli på topp!

Förra veckan var det fullt upp. Det va jobb, tränng och barnpassning och denna vecka kommer nog inte se helt annorlunda ut. Jag var ledig igår och är det även idag. Igår var jag till loppis och fick tag på nya köksstolar till vårat nya runda bord. De är lite slitna i färgen men Robban ska ta med dem till jobbet och slipa och lacka dom. Tror de kommer bli grymt snyggt! Hittade även ett nytt vardagsrumsbord som jag totalt förälskade mig i. Det hade ju inte rätt färg men det är ju lätt att fixa till. Vitt ska de va! :)

                            

                             


Ja o snart fyller man 27 år. Satan va tiden går fort! När jag och Robban träffades var jag 20 och vi är nu inne på vårat 7:e år tillsammans. Ibland funderar jag på hur mitt liv hade sett ut om vi inte hade träffats den där gången på  boxningen. Det roliga var ju att det var Rasmus som fick min uppmärksamhet först då han kom fram till mig och undra om jag ville leka med "go-go´s" med honom :) Sen när det blev lite mörkare ville han gå ut och då stod vi utanför och jag besvarade hans nyfikenhet om vad lite olika stjärnor hette :) Det känns konstigt när man tänker tillbaka. Jag trodde nog inte då att jag skulle få rollen som låtsasmamma och fortsätta vara det i så många år. Men jag är väldigt glad att det blev så!


Fullbokad vecka!

Publicerad 2011-03-03 15:08:26 i Allmänt,

Hela den här veckan har gått otroligt fort! Och som vanligt så har det varit mycket jobb. Ska iväg och jobba ikväll mellan 16-22. Hoppas inte min handled sviker mig alltför mycket. Jag, Robban och Josse följde med Rasmus på frispelet igår och jag inser nu hur svag jag är i mina handleder. Det är till och med svårt att skriva på datorn idag haha. Men de va verkligen skitkul så det blir absolut att följa med nästa onsdag också! :)

Rasmus var väldigt nöjd efter helgen i Sollentuna. Det hade väl inte gått så jättebra på matcherna men huvudsaken var att han hade roligt!

Jag har fortfarande inte hört något om det senaste jobbet jag sökte och jag är inne på min mail flera gånger om dagen bara för att kolla. Mycket jobbigt med denna ständiga väntan! Men men...det är bara att fortsätta hålla tummarna!

Idag har jag faktiskt varit lite produktiv här hemma. Städade min garderob så nu ser jag vad jag har för kläder igen. Hittade även några plagg med prislappen kvar på :) Så jag får nog erkänna att jag inte har full koll. Men jag har en vår/sommargarderob! 80% av mina kläder passar bäst till varma månader och jag längtar sååå mycket efter att kunna använda alla dessa plagg igen!

Jag städade även den stora garderoben som en gång i tiden var min "walk-in closet". Nu för tiden är det en skräp- o prylgarderob! Samlade även ihop alla pantflaskor och fick ihop 2 fulla svarta säckar och räknade det till hela 168kr! Bra pengar att ha när det krisar :)

Imorrn jobbar jag 8-12.30 och 16-18 sen är det jobbfri helg! Ska bli såååå skönt! Hoppas på fint väder och +grader i helgen så man kan vara ute o njuta av vårsolen!






Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela