Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Det närmar sig... :)

Publicerad 2009-05-28 17:05:45 i Allmänt,

Sitter här o längtar ännu mer till helgen. Barnvakt inför imorrn har löst sig. Monica o Björn ställer upp och räddar våran fredag. Ska alldeles strax ner till bolaget o inhandla drycken för helgen. Mycket kommer det bli :)

Jag insåg att jag måste gå ner på stan imorgon och inhandla en ny klänning. Den jag beställde från ginatricot kändes inte rätt. Den var jättefin till viss del samtidigt som den inte kändes bra. Så de blir o skicka tillbaka den och kolla efter en annan. Jag kan ju inte använda någon gammal klänning i helgen :) Nytt ska de va!
Bara att hoppas på att jag hittar något. Den här stan har ju inte världens största utbud när det gäller affärer med snygga kläder. Men men...det är väl bara o ta tåget över till Kd om de krisar ;)


Wohoo va jag längtar efter imorrn! Hoppas, hoppas att vädret blir bra så de blir att sitta på balkongen :)

Ge mig helg!

Publicerad 2009-05-27 20:59:17 i Allmänt,

Imorrn ska jag gå brevid på ett nytt ställe. Mycket spännande. Men det enda som cirkulerar i mitt huvud nu är helgen. Gud va gött de ska bli o sätta sig på balkongen o ta sig en kall öl i solen! :)
Gött att hörfel kan vara med på freda iallafall...lite svikare e hon ;)

Men men...problemet just nu är att ha barnvakt på fredag, annars blir de bara lördan. Får hoppas att det löser sig....


         

Härligt härligt

Publicerad 2009-05-25 22:43:19 i Allmänt,

Yes ja klarade av de tråkiga jobbdagarna, trots att det kändes ganska motigt ett tag. Tog med mig datorn igår kväll o satt där o skrev skolarbete meddans hon spela bingolotto. Riktigt gött va de. Tiden gick mycke fortare då.

Idag va jag hurtig o tog en joggingtur på morgonen :) Sen hem o käka o drog sen ner på stan med Hörfel. Satt o titta på folk. Haha, de finns allt en hel del konstigt folk här i stan. Kom fram en man o börja prata med Hörfel om att hans fru eller dotters mormor eller va fan de va, skulle tatuera in en orm på armen, för en orm, ja de va hon hehe. Han hade inte hissen åkt ända upp på...den hade stannat på fyllevåningen antagligen :)

Sen va jag bort till syster blond en sväng så fick mina syskonbarn leka av sig lite :) Undrar vilka som hade roligast, jag eller dom hehe.

O efter de va de dags för den vanliga motionsturen med syster röd o pappsen. Gick riktigt bra faktiskt. Gött när de va gjort iallafall.

O nu sitter man här och ska alldeles strax krypa ner i sängen och ligga på armen lite :)


Wohoo!

Publicerad 2009-05-24 07:39:15 i Allmänt,

Nu ska jag snart iväg och göra första turen på sista arbetsdagen för denna gång. Jag känner mig redan lyckligare :)

Det löste sig faktiskt en hel del igår. Nu känns det ganska skönt, men det finns fortfarande där i bakhuvudet. Det finns ju ingen garanti för att det inte kommer tillbaka, eller det som gjorde att grälet blossade upp, kommer hända igen.

Det är bara och hoppas på att han förstod va jag sa till honom... o jag vet inte om jag är blåögd, men jag tror att han gjorde de.

Älsklingen kompenserade sina handlingar med en mycket välbehövlig ryggmassage igår... :)

Nej nu är det dags för mig att sticka iväg... plikten kallar

Lördag

Publicerad 2009-05-23 19:48:03 i Allmänt,

Fy fan vilken jävla dag! Ingenting har blivit som jag har tänkt mig idag och värre verkar det bara bli. Jag bara hoppas på att det kommer bli bra snart.

Om det är så här mitt liv kommer se ut och det är detta liv jag har framför mig så tror jag hellre att jag avstår...


Fredag

Publicerad 2009-05-22 23:05:29 i Allmänt,

Ja då va den första arbetsdagen avklarad. Jag hade glömt bort hur extremt tråkigt de var. Jag längta ju till sommaren så jag kan få jobba istället för o gå i skolan, men nu är jag inte så säker längre. Hörfel fråga mig förut om jag fortfarande längtade till o få börja jobba igen o nej, det gör jag inte. Däremot längtar jag till lönen som kommer med arbetet. En aning bättre än vad CSN har o erbjuda. Så det är väl bara att stå ut...

Gick på stan med syster röd när jag sluta vid halv elva. Blev en jacka till Robban iallafall. O passa gjorde den också :)
Var till Ems efter de o så hon klippte mig. Gött gött, nu kan jag göra nåt med håret igen o inte bara låta de ligga som en gammal rävpäls på huvet.

Och än en dag så inser jag hur kass jag är på det här med skolarbeten. Jag har inte gjort någonting sen i tisdags och ångesten och stressen börjar falla över mig mer och mer. Varför kan jag inte inse att jag mår mycket bättre om jag tar tag i det tidigare och inte väntar till sista dagen?
Iofs så har jag ju då en anledning att ta med mig datorn till jobbet på sönda kväll :)
Fast om det kommer bli så mycket mer gjort då är jag osäker på.

Usch va de känns som om det är mycket just nu. Jag skulle behöva en positiv vägledare hos mig, någon som skulle kunna få mig att inse att livet är mycket mer än det elände som ständigt visar sig just nu. Jag skulle behöva någon som skänker mig lättnad och lugn och ger mig en positiv inställning till livet...

Jahapp...

Publicerad 2009-05-21 19:22:33 i Allmänt,

Sitter här o förbereder mig på en helg med mycket tjat och många långtråkiga stunder. Tur att ja har hörfel som jag jobbar med iallafall :)

Grymt seg dag idag. Var till syster röd en sväng o åkte till maxi o handla lite. Så nu finns de iallafall nötfärs i frysen så nåt går o fixa. Va extremt mycke folk på maxi idag. Eller ja, folk o folk vet ja inte om jag kan kallat. Varselser va de. Trängdes med pensionärerna, som av någon anledning har fått för sig att de har ständig förkörsrätt, va det än gäller.

Usch va jag är uttråkad. Känns som om jag skulle kunna lägga mig o sova eller nåt. Men gör jag det så går ju tiden snabbare, o gör den det, så är det ju kortare tid kvar tills jag ska börja jobba.

Varför ska hela livet vara ett dilemma?

Nerbäddad

Publicerad 2009-05-20 22:23:50 i Allmänt,

Nu sitter jag här med datorn i knäet, kuddar uppuffade bakom ryggen och väntar på att något bra ska visas på tv:n. Fick en hel del gjort idag, trots att det kändes som om det skulle bli en skitdag när jag klev upp ur sängen i morse.

Umgicks med äldsta storasyster och William en stund på förmiddan. Denne pojk är så underbar. Satt på golvet i deras vardagsrum och sjöng med till deras Tweenies-dvd och en känsla av välbehag sänktes över mig varje gång William försökte sig på o ta höga noter. Tilläggas bör nog, att han är bara 1 år och 8 månader.
Sen tittade han på mig o log, klappade sina händer och sa "blaaa", vilket betyder bra. O så samma visa om och om igen. Konstigt att de aldrig tröttnar :)

Plocka lite här hemma under kvällen, trodde vi skulle vara fler som grejjade men det slutade med att jag gick omkring och fixa det mesta, vilket inte är så ovanligt, så jag borde ha lärt mig vid det här laget. Men men....skitsamma. Det värsta är att jag har ingen lust allt till o städa nu när jag vet att vi ska flytta. Iofs e de inte förrän i augusti men ändå. Lusten att fixa iordning hemmet o så är helt och hållet borta.

Va på bio igår, Änglar och demoner. Vet inte riktigt om jag kan rekomendera den. Iallafall inte att se den på bio för så bra var den inte. Den kändes lång och onödigt utdragen. Den hade säkert kunnat kortas ner en halvtimma. Men men, gratis är gott :)

Hade lille Liam här ikväll också. Go pojk de :) O har en lungkapacitet som heter duga haha. Det slutade med att jag satt på golvet i hallen med honom i knäet och dammsög. Dammsugarn var nämligen väldigt spännande, och även det enda som fick honom att bli tyst. Han var så extremt trött men skulle absolut inte somna! Så där satt vi, på golvet i hallen och dammsög samma fläck om och om igen. Men han var nöjd, och det var huvudsaken :)



                                          Min älskade William
 

sleten

Publicerad 2009-05-18 21:44:17 i Allmänt,

Ja då va första dagen av två  i Björneborg avklarad. Jag hoppas verkligen att jag kan få jobb där sen när jag är klar med utbildningen. Jag känner mig verkligen hemma där.

När jag kom hem va de bara att skynda sig upp och byta om för att ta den vanliga motionsturen med syrran o pappa. De gick faktiskt riktigt bra idag...sprang mycket. De beror antagligen på de gråa o regniga vädret som hindrade ett antal miljoner pollen att fara omkring.

Måste säga att det blir många skratt under dessa turer...jag råkar ju som alltid göra bort mig lite då o då. En annan gång vi va ute så kittla de på halsen, jag tar dit handen för att kolla så inget kryp hade hittat dit, och känner hur det kittlar till ännu mer! En gång till gör jag likadant och de va fan i mig nåt som kröp på halsen. Jag skrek till o pappa o jenny stannade och kolla för att se va det var för något som skapade denna panik hos mig. De såg ingenting men jag visste ju att de hade varit något där eftersom de kittla så. Tillslut efter att jag samlat mig så inser jag att det som kittlade på halsen...va jag själv. Varje gång jag tog upp handen för att känna om något var där, lyckades jag kittla mig själv med handledsremmen på min stav... Pappa och Jenny bröt ihop...de enda de sa tillslut var.... blondin

Har plockat undan lite här hemma nu på kvällen. Vore ju synd om jag tog mig tid till att skriva skolarbetet som ligger och skaver i bakhuvudet... Usch vilken dålig pli jag har på mig själv!!! Men duktiga jag ska ta en tidigare buss in till Björneborg imorrn för att sitta där och skriva. Då kan jag fan i mig inte smita! :)

Jahapp...

Publicerad 2009-05-17 21:49:02 i Allmänt,

...då sitter man här och ska göra ett försök till att skapa en blogg. Man måste ju hänga med i trenderna :)

Härlig helg de har varit...kunde dock ha blåst en aning mindre men men...

Va ute till angelica, timmy o liam i går o käka mat. Jättegott. Inte visste jag att Angelica hade dom kunskaperna i köket ;)

Idag var jag hemma hos syster röd i stort sett hela dagen. Vi satt hemma hos henne på balkongen o götta oss o tog sedan en cykeltur för att möta syster blond och william o umgås med dom.

Har sen suttit här hemma och haft ångest för att jag har ett skolarbete som måste göras... *suck* Trodde inte jag skulle säga det men de ska bli så skönt att få jobba i sommar!!! Slippa allt som har med skolan att göra o bara va... förhoppningsvis :)

Nä nu blir de väl sängen och samla nya krafter inför morgondagen...

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela