Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Vårkänslor

Publicerad 2013-04-08 20:49:04 i

Har den senaste tiden inte haft ork att skriva. Känns som dey varit mycket fast ändå kan jag inte komma på nåt speciellt.

Efter att Ebba hade en trälig period och sov dåligtvså tvärvände det. Hon vaknade endast en gång/natt, åt och somnade om snabbt. Vågade knappt skriva om det eller nämna det för nån för jag var rädd att det skulle vända igen. De va så i ett par veckor men nu är de tillbaka till de gamla vanliga krånglet igen. Tror att de har med hennes framtänder att göra då hon är rejält svullen men de verkar ha svårt att komma fram!
Ebba har även börjat resa sig mot ALLT nu så det känns som om man får passa henne hela tiden!

Är så otroligt lycklig över de soliga dagar som har varit ett tag nu. Mn känner sig mycket piggare o gladare och orken börjar infinna sig trots dålig sömn. Bara hoppas på att de kan börja bli lite varmare och att den här jädra blåsten kan ge sig!

Va iväg förra veckan o köpte en ny vagn som är mycket behagligare att motionera med så nu finns de inga ursäkter längre :) har börjat göra våra motionsturer på A9 nu också. Såååå mycket bättre än att gå i stan!

Har även haft 2 beställningar på tårtor sen sist! Kul om det blir fler :)









Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela