Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Sims 3 Kvällsnöjen och IKT

Publicerad 2010-11-09 07:27:51 i Allmänt,

Igår var en givande dag. Vi började en ny kurs, IKT, som står för Informations och kommunikations teknologi. Har ganska höga förväntningar på den här kursen. Ska bli riktigt roligt speciellt med tanke på att mycket handlar om att använda sig utav datorn och göra roliga, och nyttiga, saker i Power Point och Excel. Påbörjade en inlämningsuppgift igår, trots att den inte ska vara inlämnad förrän 3 dec, bara för att det kändes roligt! Känns kul att man har hittat motivationen igen efter en lång tid utan någon alls.

Fick hem mitt Sims 3 Kvällsnöjen igår. Så det var anledningen till varför jag inte hann och göra klart skolarbetet :) Verkar riktigt roligt men jag hann dock inte sätta mig in i det helt och hållet för tiden drog iväg. Men det är inte helt omöjligt att det blir o spela lite idag. Jag är ju faktiskt ledig imorgon så någon tidig kväll behöver det inte bli :)

På fredag får vi antagligen besked om det blir som så att vi kommer att hyra ett hus istället. Skulle vara så underbart men jag vågar ändå inte hoppas för mycket. Men det är bara att hålla tummarna! I mitt huvud har det snurrat en massa tankar på vad jag vill fixa i huset och det har förstört min sömn två nätter på raken nu. Fick en idé igår ikväll, men dumma jag, skrev inte upp den så nu är den som bortblåst! Men får se om den dyker upp igen under dagen!

Nej nu antar jag att det är dags att fixa hår o smink för att göra sig redo att åka till skolan!


Seg Lördag

Publicerad 2010-11-06 16:31:55 i Allmänt,

Usch vilken tråkig eftermiddag. Robban är sjuk och orkar inte göra någonting så de senaste timmarna har vi spenderat framför en varsin dator. Rasmus kommer hem från Polen ikväll så då kommer det iallafall bli lite liv i lägenheten. Sitter och funderar på vad jag ska göra och vem jag eventuellt ska hälsa på.

Storseansen var väldigt intressant. Ska definitivt iväg på en igen! Nu vet man ju lite hur det är. Men jag insåg att jag vet fruktansvärt lite om mina släktingar som har gått bort så de blir det att ta reda på tills dess. Det kanske är så jag ska spendera lördagkvällen? Hemma hos mor o far och prata om släkten.

Egentligen skulle jag ha fixat iordning det sista på examensarbetet idag men det har inte blivit något med det. Tur att det är en dag imorgon också :)

Nej nu får det bli att ta tag i kvällen och göra den meningsfull!


Nej nu är det dags igen...

Publicerad 2010-11-03 17:54:45 i Allmänt,

o se till o ta tag i den här bloggen. Orkar inte krångla med o skaffa en ny. Jag struntar helt enkelt i vem som läser och stör sig på det jag skriver.

Mycket rör sig i mitt huvud just nu och schemat på dagarna känns fullspeckat. Jag längtar till januari då jag kan få andas ut och njuta av att skolan är avslutad!

Mycket händer här hemma. Rasmus beter sig som en riktig velig tonåring :) Mycket som rör sig i hans kropp o skalle. Ibland är hans humörsvängningar värre än när kvinnor har PMS :) Robban har fullt upp med både de ena och det andra men snart kommer väl de lugna ner sig igen.
Jag har grejjat en hel del med hemmet och fick iordning på vardagsrummet och är sååå nöjd. Men nu är det så att vi har två cyklar som tar upp plats i en varsin ända i rummet. Rasmus o Robbans cyklar är för dyra för att ha utanför och förrådet är fullpackat med saker. Så det blir nog helt enkelt jag som får ge upp min "walk-in" och ge plats åt cyklarna istället. Men bättre de än o ha dom i vardagsrummet! :)

Ikväll ska jag iväg på storseans för första gången! Ska bli otroligt spännande. Får se vad som händer och vad som sägs...

Nej nu är det väl dags att göra sig iordning och lugna ner själen lite. Men jag kommer uppdatera inom kort!


                            Vardagsrummet som det ska se ut utan cyklar :)

          

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela