Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Trött...

Publicerad 2010-01-31 17:22:42 i Allmänt,

Nu är denna jobbhelgen över. Har jobbat sen i torsdags så nu ska det bli skönt att få en ledig dag imorrn. Torsdag och fredag var jag skolfröken och lördag o söndag var jag personlig assistent. Ibland är det bra att ha flera yrkesmöjligheter :)

Igår flängde jag omkring här i lägenheten och städade när jag var ledig mellan 10.30-15.00. Kändes så skönt efteråt när man känner lukten av skurmedel och fräshör. Idag va älsklingen duktig och tog hand om disken och de kladdiga köksbänkarna. Så nu är lägenheten som i nyskick! :) Det bästa av allt är att jag slipper det imorrn och kan då njuta av ledigheten. Ska iallafall se till o ta mig ner och träna imorrn. Vet inte om de blir galaxen eller badhuset. Vore iofs gött o simma lite. Sen så måste jag ju läsa lite imorrn också. Pelle Svanslös haha. Är ju en lättläst bok så de borde gå ganska snabbt. Får gå hem till Syster blond och läsa för barnen. Då får jag träna på det med :)

Det känns som om jag mår riktigt bra nu. Det börjar bli lättare i skolan och jag känner att jag faktiskt hänger med nu om man jämför med matten :) Jag är på en höjd i livets berg- och dalbana!

Nej nu ska vi snart gå och handla inför myskvällen!



Ny kurs, nya möjligheter...

Publicerad 2010-01-27 15:10:29 i Allmänt,

Ja denna veckan startade svenskakursen och det känns som om det kommer bli en hel del att läsa. Men men...matten är slut iallafall! Jag klarade mattetentan vilket jag inte trodde jag skulle göra. Så nu kan jag avanmäla mig till omtentan :)

Va till Bibblan idag och lånade 5 av de 30 böcker som vi ska läsa. Är bara så fruktansvärt trött så jag kan inte koncentrera mig när jag ska försöka mig på en barnbok om Pelle Svanslös. Jag får kolla om den går att få tag på i ljudbok istället :)

Inte ett enda träningspass har det blivit denna veckan heller. Men så är det väl när man inte riktigt mår bra eller känner att det finns alldeles för mycket annat jag borde göra istället.

Va till syster blond i söndags o va barnvakt. Jag o William sitter i hallen och jag sätter på honom kläder för vi ska gå ut o härja i snön. Han tittar på mig o sen klappar han mig på armen och säger: Äskaj dig ja
Jag trodde jag skulle tuppa av och smälte som en isbit i Sahara. Min lille goding de :) De orden gjorde min dag och gör fortfarande. De är underbara de små liven.

Jag vill ha sommar! Eller vår iallafall. Jag är så trött på den här kylan och jag vill kunna gå ut utan att behöva klä sig som om man levde på nordpolen... Nä nu räcker det med vintern!!!


       "Det finns en enkel lösning på alla svåra problem, men den är alltid fel"



Finner inga ord...

Publicerad 2010-01-26 19:41:40 i Allmänt,

...jag känner mig tom. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag trodde att botten var nådd men jag hade visst fel....

Det är bara inte rätt...

Hahaha

Publicerad 2010-01-22 10:34:50 i Allmänt,

Jag kan inte annat än skratta när jag loggade in på bloggen och såg kommentaren jag fick på förra inlägget. Jag pekar inte ut nån i mina citat men om det är som så att någon tar åt sig så är det inte mitt fel.

Haha! O varför skulle jag aldrig sitta bakom en ratt?! Hela meningen är uppbyggd på ett sätt som skulle resultera i att alla Sveriges svenskalärare skulle tro att det var en mening skriven av en femåring nyss hitkommen till Sverige från ett annat land.

Nej nu ska jag iväg på massage!




Fredag

Publicerad 2010-01-15 11:27:29 i Allmänt,

Nu är denna veckan snart över och helgen är på ingång. Klarade första veckan i skolan och fick faktiskt lite gjort. Så nu är det bara att ta tag i pluggandet inför tentan på onsdag. Känns skönt att jag är ledig fram tills dess.

Ja vi va ju till Tingsrätten i onsdags och jag skulle nog vilja påstå att det gick bra. Nu kommer det att dras igång undersökningar och i det kommer det bli hembesök av socialen för att kolla hemmaförhållandena. Inga problem där vill jag påstå :)
Vad jag fatta som så kommer nästa möte med Tingsrätten att vara i april.

Har kört igång med träningen denna vecka också. Känns skönt att komma in i rutinerna igen. Ska snart dra ner till Galaxen o köra ett pass. Måste motivera mig lite först.
Vi har ju även dragit igång med diet nu 1 januari och som förra gången är det jobbigast med sötsuget. Men det börjar bli bättre och jag frossar apelsin som aldrig förr! Mina naglar blir gula av allt skalande.

Ja vi får väl se om Rasmus kommer ikväll. Han ska ju göra det men man vet ju aldrig. 


                "De flesta fel som trafikpolisen hittar sitter bakom ratten"
                                                                                 - Otto Ludwig


Fy skäms på mig

Publicerad 2010-01-12 17:50:57 i Allmänt,

Jag erkänner, jag har blivit otroligt dålig på att uppdatera bloggen. Men jag har helt enkelt inte tid. Och ibland prioriteras andra saker. Sen har julhelgen varit fullbokad. Varje dag har innehållit något speciellt och de dagar som har varit fria så har de varit o slappa som har gällt. Spenderade förra veckan med en härlig förkylning som inte gjorde att humöret blev på topp.

Rasmus var här från den 28 dec till den 6 jan. Det va jätteroligt. Spelade en hel del Jackass, de va riktigt kul! Hade ett litet kalas för honom också och jag gjorde en Bart Simpson tårta till honom. Den blev såååå fin! Och Rasmus var jättenöjd!

Imorrn ska vi till Tingsrätten... återkommer med resultat imorrn..

Nu är det tillbaka till vardagen igen. Va i skolan idag och jag kan ju inte direkt påstå att det var en speciellt givande lektion. Men men...jag va duktig och åkte in iallafall. Fick reda på att min grupp fick VG på det stora grupparbetet vi gjorde sist. Det kändes helt underbart. Då inser jag att det var värt allt det slit som vi la ner på det!
Haha...sitter här i soffar o sörplar kaffe och tittar på den otroliga Anna Skipper o Du är vad du äter. Jag antar att jag försöker bli motiverad inför träningen som jag ska iväg på om en timme. Kan dom så kan ju jag, eller hur? Lyckades få med mig Hörfel ikväll. Gött de! Ska köra skiten ur henne hehe.

Nej jag antar att det är dags att förbereda träningsväskan. Jag hoppas verkligen att motivationen kommer snart!


   

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela