Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Helvetes natt...

Publicerad 2013-01-23 11:32:53 i Allmänt,

Ebba vaknade vid ca 02.40 och tyckte de va dags att börja krångla. Hon ville inte ha mat o blev inte nöjd av ny blöja. Tillslut la jag henne på bröstet o så somna hon om. Men när jag la ner henne i sängen igen så vaknade hon och vi gjorde om samma procedur. När klockan va strax innan åtta gick jag ut med henne till Robban o så gick jag och la mig igen. Fattar inte varför hon ska börja krångla så på nätterna. Hon är även mycke svårare att lägga på dagarna och de tar lång tid innan hon somnar. O så sover hon max 40 min. 
Hon börjar iallafall bli lite mer kompis med den fasta födan. Mangopuré är nu en hit. Trots att det grimaserades friskt i början! :)
 
 
 

Helt slut

Publicerad 2013-01-21 15:38:14 i

Är så trött i både kropp o själ att jag snart inte orkar med mig själv längre! Sover grymt dåligt och känner mig konstant trött. Undrar om jag ska ta kontakt med läkarn och be att de tar prover för sköldkörteln igen i och med att den inte visa helt okej värden under graviditeten. Skadar ju inte att kolla upp.

Har satt igång seriöst med promenaderna med syrran igen. Men idag är inte motivationen närvarande överhuvudaget!

Krasch

Publicerad 2013-01-11 18:12:27 i Allmänt,

Ibland händer det saker i livet som gör att allt vänds uppochner totalt. Så är det för oss. Det känns som om man skulle ha kört in i en betongvägg i 200 km/h. Jag hade inte föreställt mig att detta någonsin skulle hända oss men tydligen var vi inte immuna mot skiten.  Vet att det inte är så mycket annat att göra än att kämpa men just nu känns det ganska svårt att kunna resa sig och se ljuset i tunneln...

Äntligen

Publicerad 2013-01-03 11:51:55 i Allmänt,

Nu är julen över och det är ett nytt år. De senaste veckorna har varit en aning stressande och som vanligt va man ute i sista sekund. Tur att det bara är jul en gång om året! I och med att Rasmus fyller år så blir de ju lite extra stress och fix inför hans kalas. Men även kalaset och tårtorna blev jättebra :)
 
Ebba har varit jättesvår att få att somna de senaste dagarna. En tand har ju kommit upp och jag funderar på om de kan vara en till på gång då hon även dregglar som bara den! Har även börjat prova och ge henne gröt och puré men de är inte så jättepopulärt :)
Men det är så himla mysigt nu. Det känns som om det kommer nåt nytt varje dag :) sen så har hon börjat skratta högt mer och mer och det låter ju helt underbart! :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela