Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Bra dag...hittills ;)

Publicerad 2011-05-26 13:15:50 i Allmänt,

Igår va jag iväg till optikern och fick prova ut linser. Synen hade inte förändrats och bra va ju det. Så nu ser jag igen :) Jag va även till läkarn som skrev ut ny astmamedicin åt mig och förhoppningsvis ska det bli bättre nu. Synd bara att de ska kosta så mycket. Fattar inte varför egentligen. Det är ju inget som man själv valt- att få allergier och astma...men men. De är väl bara att betala o se glad ut när pengarna flyger iväg!

Idag jobba jag 8-12. Riktigt skönt pass och de gick så grymt fort då det va massor att göra hela tiden. Så nu sitter jag hemma och väntar på att min lunch ska bli färdig. Sparris :)

                                                        

Usch fy och blä...

Publicerad 2011-05-25 10:56:11 i Allmänt,

Detta år är det riktigt jävligt med pollen! Det va längesen som jag mådde såhär dåligt. Idag ska jag till sjukhuset och fixa mer allergi- och astmamedicin och jag hoppas att det kommer göra så att andningen underlättar för mig. Vore kul att kunna ge sig ut och jogga utan att det känns som att luftrören drar ihop sig till små minisugrör. Idag är det även dags för en storstädning här hemma då jag misstänker att det finns en hel del pollen som täcker sakerna i vår lägenhet. Man kanske skulle införskaffa en sån där självgående dammsugare som får glida omkring på golvet hela dagarna? :)

Idag ska jag även till Synoptik för en synundersökning och utprovning av linser. Har insett att det är dags att jag använder det konstant nu och tror de blir enklare med linser än med glasögon. Som de gånger när jag är ute och joggar själv i skogen är jag ju livrädd för stubbar och träd formar en massa konstiga figurer och inte förrän jag kommer en meter ifrån ser jag vad det verkligen är! Senast tyckte jag de satt en stor hund vid spåret och tvärstannade för att sedan se att det bara va en stubbe!

I lördags va vi på 50-års fest och det va grymt kul! Gick inte och la oss förrän solen hade gått upp :) Kan ju erkänna att det kändes i kroppen på söndagen...men de va det värt! :)

Nu är det inte långt kvar förrän det är dags att ha semester! Längtar så himla mycket! Ska bli så skönt att bara kunna va och inte behöva tänka på någonting :) Min första semester på väldigt länge! Alla andra sommrar har jag ju behövt jobba i och med att jag studerade och inte hade haft någon inkomst annars. Känns bra att Robban också kommer ha semester samtidigt så då finns det ju större chans att kunna hitta på något.

Nej nu är det väl dags att göra sig redo för att om en timme anstränga ögonen och glo på bilder! :)


                          

8 armar och 48 timmars dygn

Publicerad 2011-05-11 09:34:42 i Allmänt,

Ibland känns de som att hur mycket man än vrider och vänder så räcker inte tiden till. Finns så mycket jag skulle vilja göra men inte hinner med! Skulle vara skönt att någon gång bara kunna få va och inte behöva låta hjärnan arbeta på högvarv över allt som måste göras och som ska hinnas med.

Börjar fundera på om det verkligen är så bra att börja jobba 100%. Det ger iofs mer pengar men då kommer jag antagligen få ännu sämre möjlighet att hinna med allt. Dagarna är alldeles för korta och tyvärr kan man inte dela på sig för att kunna vara på flera ställen samtidigt.

Rasmus dop är nu över och nu återstår konfrimationen. Tror lillgrabben (som nu inte är så liten och har växt förbi mig) tyckte det var lite pinsamt. Men samtidigt tror jag han var lite stolt :)

Nej nu ska jag försöka hinna med att städa undan lite här hemma innan det är dags att sticka iväg på jobb, sen på kurs och sen ska jag till Karlstad och vara med på Vårruset!






Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela