Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Prioriteringar...

Publicerad 2009-08-29 14:38:52 i Allmänt,

Den senaste tiden har jag inte haft någon större lust att blogga. Antar att man har haft alldeles för mycket att tänka på och inte vetat hur man egentligen ska kunna få ner det i skrift. Jag har även den senaste tiden känt mig instängd i mig själv. Men då medvetet. Jag har på något sätt velat isolera mig utan någon större känsla av förlust från omvärlden. Kanske är det behövligt att bara vara och inte behöva bry sig om andra än sig själv.

Jag och Robban har även försökt att umgås mer med varandra. Detta för att vi nog båda känner att vi har mest stöd från varann just nu. Jag menar inte att vi inte har stöd från utomstående, för det har vi verkligen. Men det är inte några andra som riktigt kan förstå vad det är vi går igenom just nu. Och jag kan inte förstå hur Robban känner det helt och hållet heller. Men på grund av detta som hänt så har vi kommit varandra mycket närmre och så bra som vårat förhållande är nu har det aldrig varit. De ska minsann inte få nöjjet att splittra oss också på köpet!

Tattarna från Edsvalla kommer få det jobbigt en tid framöver. Mannen i familjen var ju så puckad att han hotade Robban och det ledde till en polisanmälan. Roligaste var att han skickade ett mess till Robban med nya hot när han sitter hos polisen och gör anmälan. Det kan inte vara lätt att leva utan hjärnceller.



Den 24:e September ska vi till Tingsrätten i Karlstad. Det ska bli ett nöje att få se tattarna i ögonen. Sitta och stirra på dem bara för att få dem att bli obekväma.

Det går inte att beskriva vilka aggretioner jag känner när jag tänker på dem! Jag inser att jag aldrig riktigt har hatat förut. För det jag känner nu är starkare än någonsin!


Längesen nu...

Publicerad 2009-08-05 11:31:06 i Allmänt,

nu var det ett tag sen som jag skrev igen. Märker att det blir inte så ofta nu när det varit mycket med jobbet och flytten. O sen så har datorn varit upptagen i stort sett hela tiden. Nu har jag även fått tillbaka mitt mobila bredband så då kommer jag kunna sitta vid min dator igen o uppdatera :)

Nu sitter ja o väntar på att syster röd ska komma o hämta mig. Vi ska ner till stan o kika lite. Eller ja...hon ska shoppa o jag ska bara få ångest mellan klädställningarna. Ikväll blir de 40-års fest :) Syster blonds kille fyller år. Tur att man är ledig både idag o imorrn :)

På freda blir de Grisnils o Dublin Fair! Riktigt kul ska de bli. Va på Grisnils förra året o man var verkligen inte besviken efteråt. Magmusklerna fick sig en rejäl omgång. Däremot måste jag erkänna att jag börjar bli lite orolig med tanke på att det verkar som om de e ganska många som kommer hem till oss innan. Tur att man ska gå ner tidigt så att vi inte riskerar att bli vräkta vid första festen :)


O va kan man säga om Rasmus-situationen då... Ja det är i full gång. För tillfället är det en medlare utsänd från Familjerätten som ska försöka att få parterna att komma överrens utan att Tingsrätten behöver träda in. Men det vet nog alla som är insatta att det är inte tänkbart just nu. Edsvallaborna är inte folk som går att föra en normal dialog med, kanske för att de inte är normala heller...

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela