Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Oj oj oj..

Publicerad 2011-01-17 22:42:32 i Allmänt,

jag måste bli bättre på att uppdatera! Men jag får helt enkelt erkänna att när jag nu har skaffat Facebook så blir det helt enkelt inte att jag är inne här så ofta. Jag har till och med fått påbackning av Angelica att det var dags att uppdatera så det är väl bäst att jag gör det :)

Nu har jag börjat jobbat igen. Skolan är inte helt över än men på fredag är den det! Då är det examen som gäller och jag går där ifrån som färdigutbildad lärare för klass 1-6. Det är helt otroligt hur fort åren går! Jag och Robban har ju till exempel varit tillsammans i nästan 6½ år nu ju! Att vi har stått ut ;)

Jobbet är jättebra. Det va längesen jag trivdes så som jag gör nu. Jag jobbar som personlig assistent men har en del poolturer som gör att jag är på boenden om jag inte blir bokad. Och det är där jag känner att jag vill vara. Det blir lite skillnad mot att vara assistent. Men men..detta ska ju inte hålla på för länge. Jag ska ju söka lärarjobb så fort jag hittar något. Men det känns ändå inte som att jag måste ha någon panik nu när jag ändå trivs där jag är. Men vi får se hur det ser ut till hösten.

Imorgon ska jag med Robban över till Karlstad då han ska operera minisken. Jag som har skolarbete att göra kommer ta med mig min dator så jag har något att göra meddans jag väntar på att han ska vakna upp :) Värst för honom är nog att han inte får äta någonting innan operationen som är kl 12.30. Blir en lång väntan för honom de. Men men..han får väl gå upp o käka en smörgås eller nåt inatt vid 3 eller nåt så är det nog lugnt :)

Mycket kul har det varit senaste tiden och både jul och nyår var väldigt lyckade. Jul firade jag hos min mamma o pappa och robban o rasmus gick till Märit och Tabben. Sen kom de bort till mig en stund och sedan gick jag med dem tillbaka till Ola o Camilla som de va hos då.
På nyår var vi hos Ola o Camilla och gick sedan vidare till fler från Nyströmsläkten. Det var en mycket trevlig kväll med lite för mycket att dricka :) Men kul va de iallafall!

Nej nu känns det som att det är dags att krypa ner i sängen!

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela