Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Upp o ner, ner o upp...

Publicerad 2013-03-19 21:39:15 i

3 nätter på raken sov Ebba jättebra! Hon vaknade endast en gång och sov sen till ca 07.00. Inatt va de krångel igen som vanligt så vi får se hur denna natt blir...

Låg igår och tänkte på allt man inte gjort eller kommer att kunna göra i livet. En liten känsla av ångest sänkte sig då över mig. Jag vet att de inte är nåt man ska älta men samtidigt så kunde jag inte sluta tänka på det. När jag va yngre hade jag så många drömmar men många av dom har jag nu fått lagt på hyllan. Har jag sett för lätt på livet? Skulle jag ha satsat mer? Skulle jag ha kämpat mer?

Jag får helt enkelt hitta nya drömmar och mål att sträva efter..

En dröm har iallafall gått i uppfyllelse...jag har min underbara dotter som jag älskar så otroligt mycket att ord inte kan beskriva det!



Kämpigt..

Publicerad 2013-03-14 23:10:15 i

Är så trött att jag knappt orkar tänka men ändå kan jag inte somna. Det är som om jag bara väntar på att Ebba ska vakna och börja krångla. De senase nätterna, har tappat räkningen på hur många de är i rad nu, så jar hon sovit jättedåligt. De har resuterat i att jag somnar nån gång efter 02.00 och så är det ett antal gånger till man vaknar av gnäll och vid ca 07.00 så vaknar hon och det är dags att gå upp. Visst, jag kan lämna henne till Robban och gå och lägga mig igen men de blir inte samma sak. Jag verkligen längtar, o då menar jag LÄNGTAR, till att få sova en hel natt ostört.
Men men...bara att hoppas på att Ebbas tänder kan ploppa upp nån gång så kanske det lugnar sig lite och hon sover bättre.

Men de känns så långt borta just nu..



Ge mig vår!

Publicerad 2013-03-06 17:15:55 i

De senaste dagarna har jag gått omkring som en zombie. Jag känner mig nedstämd, trött, orkeslös och uttråkad. Nästan som att livsgnistan skulle ha slocknat. Jag vill att våren och solen ska komma och att de ska bli barmark på motionsspåren så man kan börja jogga ordentligt!

Nätterna är fortfarande hemska och Ebba vaknar flera ggr/natt... Är så trött på att inte sova ordentligt.

I fredags så sov robban inne hos ebba och jag sov på madrassen i vardagsrummet. Ångrar att jag inte la mig på soffan då jag vaknade tidigt på morgonen och hade fruktansvärt ont i ljumskarna.

Nä...dags att göra sig redo för pw med syster och bror!

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela