Min värld- i kaos & ordning

Livet är inte enkelt. Den som trodde att det skulle vara det måste ha blivit grymt besviken...

Total lycka!

Publicerad 2011-04-17 14:43:10 i Allmänt,

Idag är en sådan där dag då allt känns toppen. Är nöjd med mitt jobb, älskar min familj och helt enkelt nöjd med livet. Solen skiner ute och det är vår i luften. Trots att det innebär dagliga intag av allergi och astmamedecin så kan inte det förstöra denna underbara dag!

En dag denna vecka satt jag på balkongen och njöt utav solens strålar. Löste korsord och unnade mig ett glas rött vin. Dessa dagar när man kan unna sig, trots att det är mitt i veckan, betyder så mycket. Det känns som att dessa dagar ger mig ny kraft och ork att klara av eventuella motgångar som veckan erbjuder. Dock så är inte motgångarna så många nu för tiden. Det är mycket som har lugnat ner sig och en hel del frågot har fått svar och problem har ersätts med möjligheter. Jag njuter...njuter av att ha det liv jag har!

Det är en kort arbetsvecka som kommer. Ska jobba natt från tisdag 20.00 till onsdag 08.00 sen jobbar jag torsdag 8-12 sen är det helg igen. På fredag ska vi ut och äta med Robbans syskon och respektive och jag antar att det blir att inta några öl och vi kommer nog gå hem till oss efteråt. Ska bli riktigt trevligt! Är inte alltför ofta som det händer! :)

I maj så kommer Rasmus att döpas och konfrimeras. Grabben börjar bli stor. Hoppas prästen lyfter upp honom i famnen och doppar hans huvud i vattnet :)

Nej nu ska jag fortsätta att njuta av solen på balkongen!

Om

Min profilbild

Linn

Jag bor tillsammans med min sambo, hans son som är född 1996 och vår lilla dotter som föddes 3 augusti 2012. Försöker fortfarande komma in i rollen som nybliven mamma och allt som hör småbarn till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela